kotona!
Tässä olisi ensimmäinen koskaan tekemäni deco... mutta toivon mukaan se onnistuu kumminkin!

1376458.jpg

Aihetta rajoittaa siis ainoastaan nimen mukaisesti värimaailma sinisestä turkoosin, miten sen kukakin nyt sitten kokeekaan. Taiteilla saa vapaasti ihan mitä tahansa, kunhan se jotenkin liittyy tuohon värimaailmaan. Ei miel. kontaktimuovitusta, ellei aivan välttämättä halua. Jos porukkaa ei tule ovista ja ikkunoista, voi osallistua kahdellakin sivulla. Viikossa olisi hyvä saada deco etiäpäin.

Ilmoittautukaa lähettämällä kommenttia tähän postaukseen ja sen jälkeen sähköpostissa osoite minulle (maili on hokuhoku [at] luukku.com )...

Decon kuvassa ei näy kiinnityssysteemejä; decoa ei ole vielä koottu. Kuutta henkilöä ajattelin mukaan (+ takakansi), mutta lisäsivujakin voin pistää. Ainiin, kokoa decolla on vähän pienempi kuin a5 joten c5 kuoreen muljahtaa sopivasti... Kysyä saa jos ensikertalainen ei tajua kertoa/tehdä jotain.

EDIT: koska deco on täyttynyt suht. nopsasti, lisään yhden sivun eli sivuja siis nytten 8 + takakansi

 

Osallistujat: Osoitteet saatu kaikilta! (Orvokin osoite saatu dumdumilta)

1. Pianca

2. Dumdum

3. Orvokki

4. Arja

5. Blue Nun

6. Kotkotin

7. Tarutus

8. Lumikki

takakansi: Orvokki

Laitoin decon liikkeelle tiistaina 18.3 Ilmoitattehan decon liikkeistä tänne! Eli koska saapui koska lähti =) Deco palasi kotiin 23.5 ! KIITOS KAIKILLE!

EDIT: Aloitteleva decoilija eli minä ei tajunnut pistää mukaan osoitetietojaan! Toivottavasti ei haittaa. Ja mistään ei selvinnyt että kannen tausta jätetään tyhjäksi (tai sinne se osoite kai), joten siihenkin on laskettu askartelija. Teettehän joku senkin sivun, kiitos!