Deco kotiutui jo ajat sitten mutta nyt kysyisin, saanko julkaista sivut? Minulle kun ei jää tämä deco niin olisi kiva saada muistoksi edes valokuvat :)

1561647.jpg
Laitanpas liikkeelle tällaisen decon, joka kotiin tultuaan lahjoitetaan Sirkalle, tärkeälle ystävälleni! Hän itsekin askartelee ja arvostaa varmasti tätä lahjaa =) Saa tehdä miten haluaa mitä haluaa, kontaktoida jos silti tuntuu jne... mutta ottakaa Sirkan lemppariasialistalta jotain vinkkiä. Sivut askarrellaan molemmin puolin, ellei aivan välttämättä tahdo tehdä vain yhtä sivua. Minä teen decoon ensimmäisen sivun molemmin puolin. Decon koko on n. a6 ja koittakaa saada se eteenpäin aina viikossa. Sirkan malliin ei toki tulipalokiirettä!

Sirkan lemppareita:


matkailu * huumori * askartelu, ompelu yms. varsinkin kierrätetyistä jutuista tai roskista* sudokut * ruuanlaitto * ystävät * sisustus

Sirkan inhokkeja:


kirjat * ötökät * inhottavat ihmiset * Pena

Pena on yhteinen 'mielikuvitusystävämme': kaikilla on terveellistä olla joku jota syyttää kun joku menee pieleen!  Penan on oltava joka sivulla! koska kukaan ei ole nähnyt häntä, saat itse päättää miltä tuo kiusanhenki näyttää: mielikuvitusta ja piilottelua kehiin vaan!

Lisäksi olisi suotavaa, että joka osuudessa olisi ainakin yksi resepti tai sudoku! Ethän leikkaa Helsingin seudun lehdistä sudokuja tai reseptejä, mutta muuten kaikki käy. Myös Sirkan inhokeista saa mielelläänkin askarrella, jos keksii hauskan idean... =)

Sivumäärää en ole päättänyt, katsotaan paljonko tulee väkeä!


Osallistujat:


1. iulia eli minä


2. Saoka


3. Kati


4. Taina

5. Muflo (Sirkan ja minun ystävä jolla ei blogia)
6.


...

 

Ilmoittaudu tähän postaukseen ja sitten osoite minulle mailiini: hokuhoku at luukku.com ellei minulla sitä jo ole