Tänään on hyvä päivä: on kirjoitettavia kortteja (3 Suomeen + yksi virallinen Ranskaan) sekä postimerkkejä! Harvoin on samaan aikaan :D

Lähiaikoina olen myös netin kautta saanut yhteyden kahteen ystävääni, joista ei ole kuulunut mitään aika päiviin, joten voisi sanoa että lähtökohdat päivälle ovat mukiinmenevät :)

Eilen kävelin muuten puolitoista tuntia ympäri Helsinkiä, keskustaan ja kotiin. Autot tööttivät välillä kauheasti, ja tuli sellainen mielikuva etä jotkut olisivat ajaneet ympäri keskustaa tööttäillen jatkuvasti...? Mutta paras metakka oli Senaatintorilla: vuosiin ei ole missään Libanonin sodan vastaisissa mielenosoituksissa, YKpäivän kulkueessa, missään ollut niin paljon porukkaa! Kävelin siinä torin laitaa ja yritin miettiä mitä vastaan/minkä puolesta osoittavat mieltä: ei tullut mieleen mitään asiaa, joita punainen kotkalippu ja Suomenliput symboloisivat. Mutta onneksi portailla luki miekkarin aihe: he juhlivat Kosovon itsenäisyyttä.

Rakettejakin paukkui välillä, mutta poliisit eivät menneet väliin. En tiedä, olivatko puoli yhdeksän tms uutisissa, unohdin katsoa. On se hyvä, että vieläkin edes jonkun asian puolesta saadan noin paljon porukkaa kasaan.

Iulia.

Ps. Nyt on kuvankäsittelyohjelma hommattu tähän surkealle uudelle koneelle. Teoriassa voisin alkaa muokkaamaan blögiäni. Siis huom, en osaa koko pohjaa tehdä, joten tyydyn värittelemään tätä pohjaa omanlaiseksi.