Kuvasin postcrossing-foorumin askartelu/käsityöaiheista notebookia varten vanhempia käsitöitäni ja laitan saman tien tännekin kuvat =)
1417584.jpg
Koulun käsitöissä vuosia sitten tehdyt Pena-pupu ja nukke, jonka nimen olen unohtanutkin. Pupu on neulottu muistaakseni marttaliiton Apupupu-ohjeella, joka oletettavasti löytyy netistäkin. Aivan ihana neulottava! Nuken pää on jotain massaa, hiukset villalankaa ja mekko kangasta. Vartalokin itsessään on kangasta täytettynä vanulla, jos oikein muistan.
1417585.jpg
Nukke poseeraa pukeutuneena niihin harvoihin käsitöihin joita olen käyttöönkin ottanut. Pipo ei erotu edukseen, mutta tuommoinen pörröinen möykky se vain onkin...
1417588.jpg
... Ja sitten ihan taso-askartelua atc-korttien muodossa. Kuvaan valikoitu omasta mielestäni parhaat, ne joista en ole vielä valmis luopumaan =) vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: sweet japan: loli, golden memories, sweet japan: toto, walking into winter wonderland, lähiö, kuu.

... Väliaikatiedotus. Ompelus kaverin nukelle on jo niin pitkälle, että kaavat ovat sovitettavana. Saas nähdä kuinka ehjänä saan ne takaisin. Ja milloin. =)