Iulian atc-vaihto pyörii näin:

1438891.jpg

Juttu alkaa yllätys yllätys ilmoittautumalla, tähän postaukseen ja sitten mailiini osoitteeseen hokuhoku [at] luukku.com . Ilmoittautumisen jälkeen kaikki valitsevat muutaman (n. kolme tai enemmän) korttiaskarteluun sopivaa juttua (nauhaa, erikoispaperia, kuvia, koristeita yms. yms.) ja lähettävät nuo materiaalit sille kenen osoitteen annan. Näistä saamistaan materiaaleista olisi tarkoitus tehdä atc-kortti! Kaikkia ei ole pakko käyttää mutta melkein joka lajia kortissa olisi hyvä olla. Jos saa esim. palan paperia 6x6 cm sitä saa kuitenkin leikellä miten mielii, ei tarvitse kokonaisena käyttää. Ja tajuttoman isoja määriähän ei ole tarkoitus lähettää, vain yhden atc-kortin verran reilusti kuitenkin.

Kun kortti on valmis, se lähetetään eri ihmiselle kuin se jolta materiaalit saatiin (jälleen tulee sattumanvarainen osoite täältä). Vasta päivän kuluttua kortin lähetyksestä (kun se on toivottavasti tullut jo perille) kortin kuva pistetään blogiin! (<- tärkeä!). Sekä kortin uudelle omistajalle että blogiyleisölle on suotavaa kertoa mitä saamiaan materiaaleja on käyttänyt ja mitä omiaan.

Jos kiinnostuneita löytyy (edes muutama) niin aikatauluna voisi olla viikko ilmoittautumiseen, viikko materiaalien lähettämiseen ja viikko kortin tekoon ja lähettämiseen...? Laitan tarkempia aikoja kun näkee tuleeko mukaan ketään =)