Naapurit olivat raahanneet rappuun nukkekodin kokoisen hyllyn ja kävin laittamassa lapun että mulle kelpaa jos on pois menossa... Eikä mennyt tuntiakaan kun toivat sen meidän ovelle! Oli menossa kirpparille, se hylly, mutta sain ilmaiseksi kun säästyi heiltä se vaiva! Jee!!
1948600.jpg
Tässä siis ensimmäinen kuva! Reunoilta häivytetty romuvuoria jotka ympäröivät taloa :D Ja sisällä talossa on muutama tavara vähän mittakaavaksi... Sohvien kohdalle tulee olohuone, keittiön kohdalle keittiö, vessan kohdalle vessa. Vinttiin tulee kaksi makuuhuonetta, alakerrokseen kaksi kauppaa. Portaat ajattelin laittaa "talon taakse" eli ovi vain seinään...

Paljon on mietittävää. Taustalevy on hommattu (nyt takana vain valkea seinä) mutta kiinnitän sen sitten kun saan tapetoitua. Lattiat ja katot ajattelin jättää, ainakin osan niistä, tuon hyllyn värisiksi. Maali on nim ittäin varsin hyvässä kunnossa.

ps. otsikko kertoo sen, että ilmeisesti nukkeni muuttavatkin uuden talon myötä Ruotsiin :) Kun mietin, että pieni kapea talo ja korkeat huoneet, niin vanhahan sen pitää olla... Niin nyt se on sitten Gamla Stanilla! (kai :D)