Vuodatus takkuilee taas urakalla mutta suomalaisella palvelimella haluan pysyä- kestämpä siis... Tosin isän tutun sivulle saisin blogin, pitää tutkia ja harkita sitä että toimisiko se paremmin... Mutta siis, aiheena ei ollut haukkua vuodatusta vaan esitellä aikaansaannoksiani :D
2006888.jpg
Sain viimein tapetoitua "oikeasti" jotain (kylpyhuoneen kaakelit (näkyy kulmassa) kiinni teipillä, köh köh...). Alivuokralaisen huoneeseen kaivelin nyt sieltä sun täältä tavaroita jotta sain siitä "valmiin" näköisen. Taitaa asustella lastenkirjailija tuolla ;) Kuvassa poseeraava nukke ei tule huoneeseen asumaan, kunhan vaan istuksii- taisipa muutaman karkinkin purkista syödä?!

2006890.jpg
Massailuja on tullut vähän tehtyä, kuvasin parhaiten onnistuneita... Osa valmiita ja osa ei. Nuo isot ovat ystäväni bjd-nukeille mittakaavaan 1/3 ja pienet minulle. Noita värillisiä massojahan minulla on tasan kahta väriä, ruskeaa ja punaista. Toki niitä sekoittamalla saa punaruskeaa, makkaran väristä!

Näitä uunissa paistettavia massoja olen kuullut ihmisten postitelleen- jos jollain olisi pieni klimppi josta voisi luopua voisi postittelua kokeilla. Vaihtaisin siis osan pakettia, ruskeaan/punaiseen tai muuhun askartelutavaraan. Muoviin pakkaamalla säilynee postissa ihan yhtä hyvin kuin kotonakin... Entä voiko eri firmojen massoja sekoittaa, ts. onko paistoaika sama??