Eipä ole mitään kovin mahtavaa askartelua syntynyt lähiaikoina, joten tulee kuvaton viesti. Synttärikortista tuli hieno, mutten pistä kuvaa jottei kortin saaja mahd. näe sitä täällä!

Vähän on kaikenlaista postkrossngin suunnalla tekemätöntä... Kaksi viikkoa on notebookia aikaa tehdä, joten sillä ei ole kiire. Kouluhommia on huomiseksi ja tiimarissa pitäisi käydä. Ompelukseen olen saanut mitat joten kaavoja voi alkaa piirustamaan. Kortteja ei ole lähettelemättä, Brasiliaan lähti pääsiäisen pyhinä. Ei ole Venäjän kortti mennyt vielä perille, mutta kun priority-tarra unohtui saas nähdä kauanko vie että on perillä :D Intiasta, minulle uudesta maasta tuli kiva täyteen kirjoitettu kortti. Ja Thaimaasta kortteilukaverini muisti minua. Ihana kortti mutta hänen englannistaan ei ota oravakaan selvää! Tankkasin sitä vaikka kuinka ennen kuin tarkoitus ilmeni suunnilleen. Kai.

Lukurintamalta ei mitään uutta... Tai ompas hyvinkin! Luin koulua varten mahtavan Harry Vuorisen Myrskyn silmässä-kirjan uudestaan. Poliittisen vangin tarina jatkosodan aikaiselta keskitysleiriltä Suomesta on karua luettavaa. Kuitenkin sellainen kirja, joka kaikkien pitäisi lukea: ei anneta historian toistaa itseään, sen silmittömiä raakuuksia ja virheitä. Juuri sellainen kirja, jota ei pitäisi lukea iltapalaa mussuttaessa lämpimässä kodissa. Sammakoiden, niiden kudun, käärmeiden, rottien ja horsmien syönti armottomaan nälkään vankileirin raakuuksien keskellä ei paranna ruokahalua.

Lupaan, että saatan pistää kuvia ensi blogaukseen :D