Nonnii! Tässä on näitä kortteja isompi erä kerralla =) Kuvat kaikki enemmän tai vähemmän vinossa, siksi näkyy punaista reunoilla ja näyttää vinoilta: oikeasti varsin suoria... kai!
1845171.jpg
Teksti ytimekkäästi: Iso Kortti :D Dai Saabo

1845173.jpg
ja sen pariksi Pieni Kortti (Sho Saabo) ja samassa kuvassa vielä Hana, kukka, -tuumanen vaikken ihan noin pitkällä olekaan opiskelussa! (sen reunat jo merkki hopetussia, ei oikein erotu vaikka vahvistin koneella. Oikeasti näkyy ihan hyvin)

1845165.jpg
Mitähän tuossa voisi lukea?... Kyllä, silmähän se siinä! Poikkeuksellisesti kontaktoitu kun epäilin etten saisi kaikkia silmäpareja liimattua kunnolla kuitenkaan...

1845175.jpg
Tämä kortti kertoo eräästä japanin kielen nerokkaimmasta asiasta: puu-merkkejä kun kirjoittaa kaksi erikseen tulee "monta puuta" ja jos ne kirjoittaa "yhteen" tulee metsikkö. Jos merkkejä on kolme (yksi päällä) tuloksena on metsä! :D Toimii myös mm. ihminen-merkillä.

Eli päällä lukee moku, puu, kun kortin avaa siellä lukee metsikkö, hayashi1845176.jpg
AAARG!! tuossa on kirjoitusvirhe!!!! ja nyt vasta huomasin! *lyö päätän puuhuun* :D

EDIT: arrrggg! Tuolla on toinenkin kirjoitusvirhe!! Saabo-merkkien bo-osa on kirjoitettu eri lailla eri korteissa. No, silti sen varmaan japanilainen ymmärtäisi. mutta ärsyttää!