Taas miitattiin postikortteilun merkeissä! Tällä kertaa miitin strategiset luvut olivat 2, 11, 101 ja 99999. Niistä voikin sitten kukin miettiä, mikä oli lähetettyjen korttien määrä, mikä miittaajien määrä, mikä uusien tulokkaiden määrä ja mikä hyvien läppien lukumäärä ;) Ja nyt kuvia! Tällä kertaa pitäydyin suosilla lelujen kuvaamisessa täysin ;)
1564950.jpg
Vanhat tutut PC-ankka, priorityankka kokopuvussa ja uusi tulokas lila (mikälienee nimeltään?)
1564960.jpg
Tuota tuota... tämä lienee epäilyttävin miiteissä kuvattu kuva! Jokainen katsokoon miten tykkää, mutta tahtoisin kyllä tietää mitä eläimet kuvaan asetellut tuumi! (en muista kuka laittoi) :D
1564965.jpg
Ja virallinen ryhmäkuva! Mukana siis miittikynien ja -ankkojen lisäksi Delennalla majailevia travelling toy voagerejä :)
1564969.jpg
Uusi miittituttavuus (tosin minulle jo aiempi irl-ystävä) Iicis piilottelee... Löytyihän täältä "filmiltä" ihmisiäkin! Rintapielen kortti oli niin järkyttävä että olihan se pakko esille pistää! Ja Iicis mussuttelee en-muista-kenen hollannista lähettämää en-muista-minkänimistä herkkua =)
1564978.jpg
Miittikynä allekirjoittaa korttia...
1564983.jpg
Ja epävirallinen (katso virallinen ylempää ;) miittikuva priority-tarroin varustettuna! takarivi vasemmalta: Jape, Ipa81, Duffeli, JuliaCaesar, Miimi, Delenna. Eturivi: Sahrami, Iicis, kyynärpää ja huppu68, parempi kuvaajamme kerrankin kuvassa. Monna kuvasi eli hän puuttuu kuvasta.

kiva miitti, nähdään taas!