Takaseinä saatiin kiinni jo viime sunnuntaina, mutten ole ennen kuin nyt ehtinyt kuvia pistämään. Tässä niitä kuvia tulisi oikein kolme kappaletta!
2050395.jpg
Yleiskuva talosta. Alakerran toisesta liiketilasta ja takkahuoneesta puuttuu vielä tapetit. Pari väliseinää on pyhällä hengellä kiinni, kuvausta varten.

2050401.jpg

2050407.jpg
Kirjakaupasta lähempää kuvaa Oulan ja kanien kera. Kanit olen joskus vuosia sitten, nukkekotileikkejä varten nimennyt, hmm... niin Leniniksi, Staliniksi ja Hitleriksi :D :D Ei mitään muistikuvaa, mistä pikku-iulia on tuollaiset nimet keksinyt?! Koska minua on Hitler ainakin alkanut kummastuttaa (miten se liittyy noihin muihin??), luulen että aatu-kani saa uuden nimen... N-liittolaisen, kunhan keksin minkä.

Ikkunoita taloon ei näillä näkymin tule oikeasti, vaan liimailen vain kuvat ja pielet seiniin. Ovet väliseiniin tulee, ystäväni isä tekee. Portaitakaan ei tule, mutta ajattelin leikkaa-liimaa-tekniikalla laittaa takaseinään ovet "porrashuoneeseen". Aika laiska tästä tulee, mutta ei voi mitään.


PS: Minut voi tilata blogilistalta! Rekkauduin sinne viimein, ja palvelu vaikuttaa tosi hyvältä ja kätevältä. :)